Oblikovane, senzualne i pune usne

Povećanje i oblikovanje usana

Hijaluron za usne

Proces starenja je neizbježan što ostavlja promjene na licu, uključujući i usne. Kako starimo, usne postepeno gube svoj volumen i definiciju što rezultira manjkom samopouzdanja. Vrhunska dostignuća u području medicine doprinijela su izvrsnim tretmanima za povećanje usana. Na tržištu postoji veliki raspon privremenih tretmana koji se razlikuju prema kohezivnosti i kvalitetu. Hijaluron za usne se smatra minimalno invazivnim što ga čini jednim od najsigurnijih i najpraktičnijih opcija. Ako ste se odlučili za savršen tretman povećanja usana, hijaluron će doprinijeti poboljšanju oblika, volumena, definiranosti i postizanja željenih rezultata.

Hijaluron za usne

Što je hijaluron za usne?

Hijaluronska kiselina je prirodno prisutna komponenta vezivnog tkiva čija funkcija je ublažavanje i pružanje elastičnosti kože. Kako naša koža sazrijeva, količina hijaluronske kiseline koja se nalazi u koži se prirodno smanjuje što zauzvrat dovodi do toga su usne postanu tanje, nedovoljno definirane i s manjkom volumena. Tretmani s hijaluronom koriste se za nadoknađivanje izgubljenog volumena usana i vraćanje njihovog mladalačkog izgleda i izravnanja finih linija. Prilikom ubrizgavanja hijalurona u usne postiže se puniji izgled, a njegovo trajanje je do godinu dana. Hijaluron za usne jedan je od najučinkovitijih dostupnih tretmana koji vraća volumen i punoću, uklanjajući znakove starenja i dajući mladoliki izgled. Korištenje hijalurona za usne doprinosi poboljšanju kontura, smanjenju asimetričnih linija pružajući ujednačeniji izgled.

Hijaluron za usne – za savršen volumen i oblik

Osim što dodaje punoću, hijaluron istovremeno poboljšava njihov cjelokupni oblik i konturu. Također, hijaluron pruža usnama prirodan izgled i dugotrajan volumen. Obično se savjetuje ubrizgavanje do 1 ml istovremeno, dok se veći volumen može dodati u sljedećih nekoliko tretmana. Ono što je najvažnije kada je u pitanju hijaluron za usne je da se izabranim tretmanom postigne simetričan i lep izgled. Za razliku od drugih metoda, neinvazivan tretman hijaluronom doprinose stvaranju prirodnih rezultata, naglašavajući konture i obrise usana.

Kakve prednosti nudi tretman s hijaluronom za usne?

Kao jedna od najučinkovitijih opcija za poboljšanje izgleda, oblika i punoće, hijaluron za usne osigurava postizanje prirodnog i svježeg izgleda. Bez obzira želite li tretirati cijele usne ili samo naglasiti gornju ili donju usnu, prethodno je potrebno konzultirati se s vrhunskim stručnjacima iz oblasti estetske kirurgije koji će procijeniti što je komplementarno vašem profilu. Cijeli tretman je gotovo bezbolan zahvaljujući primjeni anestetika na to područje. Potrebno je 15-30 minuta za cijeli postupak kako bi se osiguralo da je hijaluron ravnomjerno raspoređen u usnama.

Kakve prednosti nudi hijaluron za usne?

  • Povećajte veličinu usana.
  • Ispunite tanke i ravne usne.
  • Promjenite oblik usana.
  • Zamjenite izgubljen volumen.

Iskoristite akcije i popuste

Imate li pitanja ili želite rezervirati svoje termin slobodno nas kontaktirajte

Iskoristite akcije i popuste

Pristupačne i povoljne cijene za svakoga. Dogovorite termin već danas!