Oblikovane, senzualne i pune usne

Povećanje i oblikovanje usana

Hijaluron za usta

Hijaluron za usta – nekirurški tretmani s dugotrajnim rezultatima

Usne su jedno od najistaknutijih obilježja lica i potpuno mogu promijeniti nečiji izgled. Bilo da ste još uvijek u potrazi za savršenim tretmanom za dodavanje punijeg volumena ili se zbog starosti vaše usne izgubile svoj puniji izgled, pravo je vrijeme da razmotrite sve dostupne mogućnosti s kojim se može postići poboljšanje. Hijaluron za usta je izvrsna nekirurška alternativa za žene i muškarce koji žele dodati veći volumen i doći do prirodnog izgleda. Hijaluron za usta djeluje kao prirodna komponenta s kojom se dodaje veća punoća, volumen i oblik. Rezultati koje pruža hijaluron za usta mogu se vidjeti odmah nakon primljenog tretmana. Hijaluron za usta je privremen tretman i može trajati do godinu dana.

Hijaluron za usta

Što je hijaluron za usta?

Bez obzira da li imate tanke usne, želite ih naglasiti ili ste zbog procesa starenje tijekom godina izgubili volumen, hijaluron za usta može vam pomoći da dođete do suptilnijeg i atraktivnijeg izgleda. Hijaluron za usta je sigurna komponenta koja se prirodno nalazi u ljudskom tijelu. Za hijaluron se često kaže da je izvor mladosti jer se prema istraživanjima pokazao najdjelotvornijim u jednostavnim nekirurškim tretmanima kod povećanja usana. Starenjem svakodnevno se razgrađuje jedna trećina ove komponente. Smatra se da do 45 godine života se gubi oko 50% hijaluronske kiseline. S’ s obzirom na to da je u ljudskom tijelu sadržano oko 15 gr hijaluronske kiseline na osnovu toga se može vidjeti koliko je veliki njen značaj posebno kada je u pitanju volumen usana i njihov lep, hidrirani izgled.

Hijaluron za usta i prilagođeni tretmani u skladu s jedinstvenim potrebama

Kako koža stari postepeno gubi glavne komponente kao što je kolagen i hijaluronska kiselina. Ova dva sastojka su među glavnim potporama koje našoj koži omogućavaju da bude čvrsta, a ujedno pomažu da usne zadrže svoju punoću i oblik. Kada je u pitanju hijaluron za usta postoje određene stvari koje treba znati pre donošenja odluke. U estetskoj medicini, hijaluron je popularan sastojak mnogih kozmetičkih tretmana. Na njegovoj osnovi stvoreno je niz različitih tehnika protiv starenja, dajući korisne učinke i uočljive razlike. Hijaluron za usta nakon ubrizgavanja može naglasiti konturu i učiniti usne vidljivo punijim i atraktivnijim. Da bi ste postigli željeni volumen važno je konzultirati se pre početka postupka i tako odabrati odgovarajuću veličinu. U zavisnosti od vaših estetskih ciljeva, hijaluron za usta pomoći će vam da vratite potreban volumen i definiranost. Pre tretmana na usne se nanosi anestetik krema koja osigurava minimalnu nelagodu tijekom postupka ubrizgavanja. Sam postupak ubrizgavanja je brz i traje oko 15 minuta, a većina osoba osjeća minimalnu bol.

Iskoristite akcije i popuste

Imate li pitanja ili želite rezervirati svoje termin slobodno nas kontaktirajte

Iskoristite akcije i popuste

Pristupačne i povoljne cijene za svakoga. Dogovorite termin već danas!