Oblikovane, senzualne i pune usne

Povećanje i oblikovanje usana

Kako povećati usne

Kako povećati usne

Kako povećati usne operacijom

Za estetske korekcije danas neke žene traže brze pozajmice jer operativne zahvate žele obaviti u skupim poliklinikama. Žene traže način kako povećati usne u skupim poliklinikama iako nemaju dovoljno novaca, pa im u tom slučaju trebaju brze pozajmice.

Skupe poliklinike garantiraju rezultate za sve svoje operativne zahvate. Kako povećati usne objanit ćemo ukratko. Postupak povećanja usana može se obaviti operativno na dva načina. Prvi je klasičnom operacijom nadopunjavanjem masnim tkivom iz vašeg tijela, a drugi je manje invazivan. Drugi način je da plastičn kirurzi koriste dermalni filter na bazi hijaluronske kiseline.

Prije dvadesetak godina su se koristili silikoni, međutim danas se u estetskim korekcijama kirurzi koriste dermalnim filterima na bazi hijaluronske kiseline. Hijeluronska kiselina je poznati sastav krema za lice jer obnavlja kožu i daje joj veću elastičnost. Vaše usne u ovom postupku bit će prirodno korigirane i povećane. Rezltat ovog postupka traje 6-9 mjeseci i nakon tog perioda postupak se može ponoviti.

Kako povećati usne šminkom

Nemate novaca za skupe estetske tretmane i pitate se kako povećati usne? Najjednostavniji način je povećati usne šminkom. Šminka vam omogućava da svaki dan promijenite izgled svojih usana. Potrudite se da nabavite kvalitetnu šminku koja u svojim sastojcima ima i stvari koje djeluju na njegu.

Prije samog šminkanja usne je potrebno pripremiti, dovoljno hidratizirati da bi vaš proces kako povećati usne imao uspjeha. Namažite usne hidratantnom kremom kako biste ih nahranili. Prije nanosa ruža za usne potrebno je oblikovati usne kako bi odredili dimenziju usana. U procesu oblikovanja usana olovkom za usne slijedite prirodni oblik vaših usana.

Istaknite Kupidov luk usana jer ćete tako dobiti vizualno povećanje usana. Nakon što ste oblikovali usne i istaknuli Kupidov luk, uzmite ruž za usne i nanesite do ruba oblikovanja usana. Poigrajte se sa crtanjem oblika usana i bojama ruževa jer same nijanse ruža mogu dodatno davati efekat povećanja usana. Ovisno i o vašem tenu neće vam pristajati svaka boja ruža, pa isto tako ovisno o vašem obliku usana boja ruža vam dodatno može pomoći u smjeru povećanja usana.

Kako povećati usne prirodnom njegom

Pitate se kako povećati usne na prirodan način? Usne su sastava kože koji je vrlo nježan u odnosu na kožu na ostalo dijelu tijela. Stoga je potrebno obratiti posebnu pažnju na njegu usana.

Kako povećati usne prirodnom njegom objasnit ćemo ukratko. Na usne je potrebno redovito stavljati piling koji će pomoći da se sa usana uklone mrtve stanice kože. Iznenadili biste se piling možete napraviti i sa vlažnom krpom namočenom u toplu vodu. Krpu namočenu u toplu vodu uzmite i laganim nježnim kružnim pokretima trljajte usne. Na taj način čete ukloniti mrtve stanice sa vaših usana i potaknuti cirkulaciju.

Osim toplom vodom, piling možete napraviti sa šećerom kojem ste dodali maslinovo ili kokosovo ulje. Smjesa mora imati oblik paste koju ćete nanijeti na usne i drzati kraće vrijeme. Nakon toga isperite usne toplom vodom i time će isto mrtve stanice sa kože usana nestati. Usne će imati bolju cirkulaciju i dobit će popunjeniji oblik.

Iskoristite akcije i popuste

Imate li pitanja ili želite rezervirati svoje termin slobodno nas kontaktirajte

Iskoristite akcije i popuste

Pristupačne i povoljne cijene za svakoga. Dogovorite termin već danas!