Oblikovane, senzualne i pune usne

Povećanje i oblikovanje usana

Koliko košta povećanje usana

Koliko košta povećanje usana

Koliko košta povećanje usana ovisno o poliklinici

Imate želju povećati svoje usne, pitate se koliko košta povećanje usana? Povećanje usana ukoliko želite napraviti kvalitetan estestski zahvat nije svakome dostupno u financijskom smislu pa će se neke osobe odlučiti za brzi krediti kako bi ostvarilo svoj san većih usana.

Želite povećati usne i zanima vas koliko košta povećanje usana, cijene variraju ovisno o poliklinikama ali i o postupku. Postoje skuplje poliklinike koje koriste i skuplje preparate tokom estetskog zahvata povećanja usana. Različiti preparati daju i različite rezultate. Cilj je da ti rezultati budu dogotrajniji.

Gotovo sve poliklinike danas preporučaju korištenje dermalnih filtera na bazi hijaluronskih kiselina. Postupak je jednostavan i traje od 15 do 30 minuta. Poliklinike koriste različite proizvođače dermalnih filtera na bazi hijaluronskih kiselina pa pre tome i formuliraju svoje cijene usluga povećanja usana. Najpoznatiji proizvođači dermalnih filtera na bazi HA su Galoderma i Restylane. Također cijena povećanja usana ovisi i o količini koj ase koristi prilikom estetskog zahvata povećanja usana.

Koliko košta povećanje usana ovisno o zahvatu

Koliko košta povećanje usana ovisi o samom zahvatu. Prvo što ćete se dogovarati na prvom savjetovanju je da li želite napraviti manju korekciju usana ili želite potpuno promijeniti izgled vaših usana. Naravno da će vas savjetovati da vaše nove usne budu više manje slične vašim prirodnim usnama u skladu sa proporcijama vašeg lica.

Korekcija usana podrazumijeva i manji zahvat, što znači da će i cijena zahvata koštati manje. Kod korekcija usana podrazumijeva se popunjavanje usana da one budu popunjenije i ispupčenije. Međutim ta korekcija može značiti i da se usne korigiraju ukoliko vaše prirodne usne nisu simetrične a željeli biste da imate simetriju usana. Ovisno koliko su vaše usne nesimetrične takav će biti i zahvat.

Također zahvat se razlikuje i po preparatima koji se koriste. Koliko košta povećanje usana ako se izvodi kirurški zahvat popounjavanjem masnim tkivom različito je od zahvata koji je manje invazivan i koristi se dermalnim filterom na bazi hijaluronske kiseline.

Koliko košta povećanje usana mikropigmentacijom

Da li ste čuli za mirkopigmentaciju? Vrlo vjerojatno jeste ukoliko se raspitujete za estetske zahvate i poznato vma je da se mikropigmentacija može napraviti na obrvama i usnama. Zapravo možda vam je poznatiji termin trajna šminka.

Koliko košta povećanje usana mikropigmentacijom, odnosno trajnom šminkom ovisi o samom postupku i o preparatima koji se koriste. Suplje poliklinike će koristiti i skuplje preparate za koje se smatra da su kvalitetniji i sigurniji. Savjet je da se raspitate u nekoliko poliklinika i informirate sami o preparatima koje poliklinka koristi. Ponekad je bolje platiti više i možda dignuti neki brzi zajam, nego ponavljati postupak povećanja usana svakih nekoliko mjeseci.

Koliko košta povećanje usana mikropigmentacijom ovisi o postupku, odnosno aparatu koji poliklinika koristi. Ova metda je klinički ispitana i potpuno sigurna. metoda je razvijena u suradnji sa znanastvenicima i dermatolozima i odobrena je od strane europskih institucija. Trajnom šminkom možete postići trrajni efekat povećanja vaših usnica a možda će vam cijena tog postupka biti prihvatljivija.

Iskoristite akcije i popuste

Imate li pitanja ili želite rezervirati svoje termin slobodno nas kontaktirajte

Iskoristite akcije i popuste

Pristupačne i povoljne cijene za svakoga. Dogovorite termin već danas!