Oblikovane, senzualne i pune usne

Povećanje i oblikovanje usana

Povećanje usana filerima

Zašto je povećanje usana filerima najbolja opcija podmlađivanja za koju se odlučuje sve veći broj žena? Iako kirurški tretmani mogu pružiti dugoročne rezultate, danas s napretkom estetskih metoda postoji veliki raspon mogućnosti podmlađivanja usana kojim se udovoljava jedinstvenim potrebama svakog pojedinca. Činjenica je da je inovativna tehnologija učinila estetske tretmane znatno ugodnijim i pristupačnijim. Ova nekirurška metoda, povećanje usana filerima omogućava postizanje većeg volumena, ispravlja asimetričnost čime se dobiva mlađi i senzualniji izgled. Još jedan razlog za porast popularnosti koje pruža povećanje usana filerima je dobivanje veće definiranosti i strukture, čime se postižu suptilna poboljšanja.

povećanje usana filterima

Zašto je povećanje usana filerima najbolja opcija?

Već dugi niz godina prisutna su različite opcije u pogledu punjenja i povećanja usana. Uobičajeno je vidjeti mnoge slavne osobe koje su postigle savršene rezultate zahvaljujući različitim estetskim tretmanima za povećanje volumena usana. Trenutno prirodan izgled je najvažniji kada se govori o tretmanima estetske medicine, uključujući povećanje usana filerima. Među materijalima za punjenje koji se koriste, hijaluronska kiselina nudi najbolje rezultate. Zahvaljujući upotrebi hijaluronske kiseline može se poboljšati  struktura usana, podmladiti njihov izgled i dodati određen volumen. Cilj povećanja usana filerima prema riječima stručnjaka  jeste da se isprave nedostaci, dobiju definirane i punije usne senzualnijeg izgleda.

Da li povećanje usana filerima doprinosi prirodnom izgledu?

Lepe, atraktivne usne su nešto što mnoge žene žele. Nedostatak volumena na usnama može biti prirodan ili je rezultat starosti, jer s’ godinama dolazi do smanjenja volumena koji je posebno primjetan. Budući da je gubitak volumena prirodni deo procesa starenja, kozmetička poboljšanja mogu se uspješno boriti s njegovim učincima i vratiti željen izgled u smislu punijeg izgleda usana. Pri tom, pravilna briga o usnama, sprečavanje i ispravljanje učinaka starenja neophodno je za održavanje atraktivnog izgleda lica. Umanjiti znakove starenja je lakše sa nekirurški opcijama kao što je povećanje usana filerima. Povećanje usana filerima jedan je od najtraženijih kozmetičkih korekcija. Ovaj tretman se sastoji od poboljšanja izgleda usana ubrizgavanjem hijaluronske kiseline. Zato je povećanje usana filerima predstavlja najbolji način da se vrati samopouzdanje i poboljša fizički izgled.

Povećanje usana filerima – neinvazivan tretman koji rješava znakove starenja

Kada govorimo o hijaluronskoj kiselini, riječ je vrlo učinkovitoj supstanci koja se koristi za poboljšanje širokog spektra nesavršenosti  u okviru estetskih tretmana. Povećanje usana filerima osim što nudi prekrasan estetski učinak,  daje zdraviji , hidrirani izgled. Još jedna prednost koju nudi povećanje usana filerima je ta što su učinci privremeni, tijelo ga apsorbira i nema neželjenih efekata. Povećanje usana filerima je tehnika koja se sastoji od ubrizgavanja hijalurona i radi se u lokalnoj anesteziji, a postupak traje oko 15 minuta. U zavisnosti od potreba ili želja osobe zavisi količina hijalurona koji će se ubrizgati u usne. Na ovaj način dobiva se puniji, definiran izgled usana. Učinci obično traju 6 mjeseci, a najviše do jedne godine. Prije pristupanja ovom estetskom tretmanu  je najvažnije potražiti profesionalni savjet medicinskog  stručnjaka koji će riješiti sve vaše nedoumice i osigurati dolazak do najboljih rezultata.

Iskoristite akcije i popuste

Imate li pitanja ili želite rezervirati svoje termin slobodno nas kontaktirajte

Iskoristite akcije i popuste

Pristupačne i povoljne cijene za svakoga. Dogovorite termin već danas!