Oblikovane, senzualne i pune usne

Povećanje i oblikovanje usana

Punjenje usana hijaluronom

Kako starimo to dovodi do opuštenosti kože lica uključujući i smanjenje volumena usana. Ako ste poželjeli da vam usne postanu punije s naglašenim konturama, možda ste razmišljali o njihovom povećanju koje se izvodi kirurški ili pomoću injekcija. Prvo što treba uzeti u obzir kada razmišljate o punjenju usana hijaluronom je kakav izgled želite. Punjenje usana hijaluronom jedno je od najčešćih jer je osigurava postizanje točno onakvog izgleda kakav želite. Minimalno je invazivan i nudi brže vrijeme oporavka od operacije. Postupak punjenja usana hijaluronom uključuje ubrizgavanje jedne od nekoliko vrste filera.

Punjenje usana hijaluronom

Što podrazumijeva punjenje usana hijaluronom?

Što je hijaluronska kiselina? Ovo je glavna komponenta koja našoj koži daje strukturu i odgovorna je za puniji i hidrirani izgled usana. Gubitak volumena usana je rezultat mnogih faktora, a jedan od ključnih je proces starenja. Punjenje usana hijaluronom pomaže u popunjavanju izgubljenog volumena kako bi se došlo do ljepšeg izgleda i naglašenijih kontura. Zahvaljujući estetskoj kirurgiji danas su dostupne mnoge mogućnosti. Naime, kako nauka napreduje tako se i povećava izbor dostupnih tehnika koje umanjuju znakove starenja doprinoseći da se osjećamo zdravijim, ljepšim i sretnijim. Hijaluron se koristi u estetskoj kirurgiji kao nekirurška alternativa silikonskim implantatima za osobe koje imaju prirodno tanke usne ili žele poboljšati volumen, pružajući izvanredne rezultate za pacijente.

Postignite izgled kakav ste uvijek željeli uz punjenje usana hijaluronom

Estetska kirurgija danas pacijentima nudi veliki izbor mogućnosti za vraćanje svježeg i mlađeg izgleda. Punjenje usana hijaluronom jedan je od najtraženijih kozmetičkih postupaka i kod žena i kod muškaraca. Veliki broj ljudi se podvrgava ovom estetskom zahvatu s kojim se ispravljaju višestruki problemi i znakovi starenja koji su uočljivi na usnama. Zahvaljujući jednostavnosti ove metode nije potreban dug oporavak, a postupak je skoro bezbolan. Punjenje usana hijaluronom za dolazak do željenog izgleda zahtjeva vještinu i pravi pristup stručnjaka prema potrebama pacijenata.

Koje prednosti nudi punjenje usana hijaluronom?

Nema sumnje održavanje mlađeg izgled jedan je od primarnih razloga zašto se pacijenti sve više odlučuju za nekirurške tretmane. Kada je u pitanju odabir metode za poboljšane volumena usana, mnogi pacijenti se odlučuju za minimalno invazivne koji pružaju najbolje rezultate. Punjenje usana hijaluronom je učinkovit tretman čija je primarna svrha dobivanje većeg volumena i ljepšeg izgleda. Gel se direktno ubrizgava u usne, što dovodi do punijeg i hidriranog izgleda usana. Ovaj tretman za punjenje usana hijaluronom je brz i uključuje precizno ubrizgavanje gdje je potreban volumen. Postupak je bezbolan, a količina koja se ubrizgava zavisi od toga koja količina ubrizgavanja volumena je potreban. Punjenje usana hijaluronom nadoknađuje izgubljeni volumen i pomaže u stvaranju suptilnijeg izgleda čime se postižu izvrsni rezultati za sve koji žele nekirurški tretman. Njegove jedinstvene karakteristike doprinose izvrsnim rezultatima koji mogu trajati od 6 do 12 mjeseci.

Iskoristite akcije i popuste

Imate li pitanja ili želite rezervirati svoje termin slobodno nas kontaktirajte

Iskoristite akcije i popuste

Pristupačne i povoljne cijene za svakoga. Dogovorite termin već danas!