Oblikovane, senzualne i pune usne

Povećanje i oblikovanje usana

Punjenje usana

Kako starimo doživljavamo promjene u svom fizičkom izgledu. U isto vrijeme, lice i usne počinju pokazivati gubitak volumena. S’ vremenom može se primjetiti opuštanje usana i njihov tanji izgled. Na sreću postoji mnogo rješenja koja su veoma popularna i ono što je još važnije, mogu se sprovesti na prirodan način, bez kirurškog zahvata. Bez obzira da li želite vratiti definiciju, volumen ili dobiti ljepši izgled, to možete učiniti primjenom jednostavnih tretmana. Punjenje usana moguće je uz pomoć neinvazivnih estetskih i kirurških metoda, kao i prirodnim putem. Imajući u vidu da je mnogima najveći izazov kako napraviti adekvatan izbor za punjenje usana pored estetskih zahvata postoje mnogobrojni inovativni postupci za punjenje usana s kojima se može popraviti i postojeća asimetrija.

Punjenje usana

Punjenje usana hijaluronom

Poznato je da nedostatak volumena usana može biti posljedica starenja ili prirodne strukture.Kozmetički tretmani za punjenje usana poput injekcija hijaluronom pomažu u popunjavanju izgubljenog volumena čime se stvara njihov mekši, mlađi i senzualniji izgled. Kao nekirurška alternativa punjenje usana hijaluronom pruža izvanredne rezultate koji traju do godinu dana. Hijaluron se injektira u usne brzo i jednostavno pri čemu nema nelagoda u smislu bolova. Ovaj tretman za punjenje usana traje oko 15 minuta, a rezultati su vidljivim odmah. Osoba se može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima u toku istog dana.

Tko je idealan kandidat za punjenje usana hijaluronom?

Punjenje usana hijaluronom danas je jedan od najčešćih tretmana koji se izvode. Mnoge žene i muškarci rođeni s prirodno malim usnama ili veoma naglašenom asimetrijom. U isto vrijeme, kako se na usnama s’ godinama dešava niz promjena, kao što je gubitak sjaja, smanjenja hidratacija, uglovi usta padaju na dole, prisutan je manjak volumena, ovo često zahtjeva punjenje usana kako bi se dobio ljepši i mlađi izgled. Glavna funkcija koju ima hijaluron je da hidrira željeno područje, a svojim jedinstvenim karakteristikama pomaže da usne dobiju veći volumen. Tijekom vremena hijaluron se razgrađuje u tijelo ga apsorbira na prirodan način, bez neželjenih djelovanja. Za sve one koji žele punjenje usana neinvazivnim rješenjima ovo će biti sjajan izbor.U poređenju s drugim opcijama za punjenje usana, napredna formula s hijaluronom nudi mnogo više prednosti. Rezultati traju u prosjeku 1 godinu, a cijena je veoma pristupačna po tretmanu.

Kod koga se može izvesti punjenje usana hijaluronom

Punjenje usana hijaluronom izvodi se kod pacijenata starijih od 18 godina, kako kod žena tako i kod muškaraca. tretmani za punjenje usana su na bazi hijaluronske kiseline koja se smatra savršenim sredstvom za dobivanje većeg volumena i poboljšanu hidrataciju. Postupaj ubrizgavanja hijalurona je postupno siguran, jer je hijaluronska kiselina prirodna komponentna koja se nalazi u ljudskom tkivu. S’ godinama nivo hijalurona u našem tijelu opada, što uzrokuju nedostatak čvrstoće usana, suhoću i manjak volumena.

Iskoristite akcije i popuste

Imate li pitanja ili želite rezervirati svoje termin slobodno nas kontaktirajte

Iskoristite akcije i popuste

Pristupačne i povoljne cijene za svakoga. Dogovorite termin već danas!