Oblikovane, senzualne i pune usne

Povećanje i oblikovanje usana

Punjenje usta hijaluronom

Za mnoge žene gubitak volumena usana je među najistaknutijim problemom koji je prvi znak starenja. Srećom estetska kirurgija danas nudi velike mogućnosti za vraćanje mlađeg i svježijeg izgleda. Jedan od najtraženijih kozmetičkih postupaka koji je pomogao mnogima da se ponovo osjećaju sigurnim u sebe je napredni tretman punjenje usta hijaluronom.

punjenje usana hijaluronom

Postignite ljepši izgled uz punjenje usta hijaluronom

Što uzrokuje opuštenost usana? Znakovi starenja se obično prvo pojavljuju na licu i mogu prilično brzo napredovati. Uz to izlaganje suncu, genetika i ostali faktori životnog stila igraju značajnu ulogu u izgledu i volumenu usana. Iako danas na tržištu postoji na stotine proizvoda koji nude poboljšanje izgleda usana, većina njih nije u stanju dati vidljive i dugotrajne rezultate. Bez sumnje punjenje usta hijaluronom je najbolje i najučinkovitije rješenje s kojim se umanjuju vidljivi znakovi gubitka volumena, uključujući asimetričnost zbog čega popularnost ovog tretmana raste sve više iz godine u godinu.

Zašto je punjenje usta hijaluronom među najdjelotvornijim tretmanima?

Blagodati koje nudi punjenje usta hijaluronom su bezbrojne. Općenito govoreći ovaj neinvazivni tretman vraća mlađi, čvršći i ljepši izgled. Punjenje usta hijaluronom kao sjajan tretman podmlađivanja izgleda prilagođen jedinstvenim ciljevima svake osobe. Budući da se radi o nekirurškom postupku, osoba se može vratiti svojoj uobičajenoj rutini nedugo nakon tretmana. Moguća je prisutnost manjeg otoka i crvenila koji se obične povuče nakon nekoliko sati. Rezultati su vidljivi odmah, a mogu trajati od 6 mjeseci do 1 godine. Općenito, tretirana koža usana će izgledati glatko, podmlađeno, sjajno i sveže.

Prednosti koje nudi punjenje usta hijaluronom

Hijaluron je najpoznatiji po svojoj funkciji ispravljanja sitnih linija i povećanja volumena čime se naglašava prednost ovog postupka i rješavaju estetski problemi. Punjenje usta hijaluronom je postupak koji je potkrijepljen godinama ispitivanja, u smislu i njegove funkcije, kao i sigurnosti. S’ s obzirom na to da je hijaluronska kiselina supstanca koja se prirodno nalazi u tijelu, to je odlično rješenja koje daje izvrsne rezultate u smislu dodavanja volumena i poticanja hidratacije kože usana. Hijaluron djeluje tako da nakon ubrizgavanja kožu usana učini mekšom i glatkom, pružajući sjajne rezultate, što čini da usne izgledaju mlađe, a sitne linije postaju manje vidljive. Budući da je hijaluron supstanca koja se prirodno javlja u tjelu, ubrizgavanjem se normalno apsorbira i nema neželjenih posljedica. Preporučuje se ponavljanje tretmana na svakih 6 mjeseci do godinu dana kako bi se nadoknadio gubitak volumena usana.

Punjenje usta hijaluronom – prilagođen tretman s najboljim rezultatima

Danas kada na tržištu postoji širok izbor tretmana za usne, možda se činiti nemogućim znati koji je najbolji prema individualnim potrebama i problemima. Punjenje usta hijaluronom može pomoći svima da izgledaju i osjećaju se ljepše zbog čega se ovaj postupak ubraja u vrhunski kreirane i prilagođene u skladu s potrebama svakog pojedinca. Bez obzira brinete li se zbog uočljivih znakova starenja, slabe teksture i definiranosti, punjenje usta hijaluronom je prilagođen individualnim ciljevima kako bi ste izgledali mlađe i sviježe.

Iskoristite akcije i popuste

Imate li pitanja ili želite rezervirati svoje termin slobodno nas kontaktirajte

Iskoristite akcije i popuste

Pristupačne i povoljne cijene za svakoga. Dogovorite termin već danas!