Oblikovane, senzualne i pune usne

Povećanje i oblikovanje usana

Trajni fileri za usne

Kada je riječ o želji za povećanjem volumena usana, prvo pitanje je kakav rezultat očekujete. Kako bi ste pravilno odabrali najprikladniji tretman za sebe, treba znati da postoje dvije različite vrste filera za usne, jedni su privremeni resorptivni, na bazi hijalurona i drugi koji su trajni na bazi silikona. To je osnovna razlika između ova dva tretmana.

Trajni fileri za usne

Trajni fileri za usne su dugoročnije rješenje

Imati punije, senzualne usne licu daju poseban karakter i specifičnost. Zato je želja većine postići usne savršenog oblika i s više volumena, ali istovremeno prirodnog oblika. Zahvaljujući brojnim metodama i preparatima usne se mogu povećati, preoblikovati i dobiti ženstveniji izgled. Čak i manje suptilne promjene mogu rezultirati sjajnim rezultatima. Dok su mnoge žene zadovoljne privremenim filerima koji se nakon određenog vremena ponovo ubrizgavaju, druge se radije opredjeljuju za metodu trajni fileri za usne. Izbor tretmana je individualan jer su i potrebe pojedinca drugačije i jedinstvene. Ovaj rezultat se može postići estetskom i plastičnom kirurgijom, jer oba područja pružaju tretmane za povećanje usana. Dok se s metodama iz estetske kirurgije hijaluronom osigurava volumen, s druge strane plastičnom kirurgijom se postiže trajno punjenje usana.

Trajni fileri za usne – dodajte punoću, zavodljivost i senzualniji oblik

Izgled usana može se poboljšati privremenim filerima ili trajnim povećanjem što je izuzetno popularan estetski postupak. Razlike se ogledaju u suvremenim tehnikama, kirurškoj vještini, visokim standardima, ali i umjetničkoj viziji stručnjaka. No, sigurno ćete se u nekom trenutku upitati koji je bolji način za poboljšanje izgleda usana, da li su to privremeni ili trajni fileri za usne? Ako ste nezadovoljni izgledom svojih tankih usana i tražite najbolje rješenje, trajni fileri za usne biće savršen izbor. Tretman je skoro bezbolan, a za razliku od privremenih filera koja mogu dovesti do prenapunjenog izgleda, trajni fileri omogućavaju atraktivnije i punije usne.

Privremeni ili trajni fileri za usne

Privremeni fileri za usne podrazumijevaju tretman sa hijaluronom koji je danas dosta tražen. To je bezbolna i brza tehnika koja se izvodi za 15 minuta pri čemu se hijaluron infiltrira u usne. Među prednosti su brzina rezultata i prirodnost, a ovim tretmanom se dobiju usne proporcionalne licu. Trajanje ovog tretmana je između šest mjeseci i godinu dana. Kada su u pitanju trajni fileri za usne to je jednostavan kirurški postupak gdje se u dva mala reza u uglovima usana umeću silikonski implantant. U zavisnosti od rezultata koje osoba želi postići, postoji široka paleta veličina. Još jedna od prednosti koju nude trajni fileri za usne je što ožiljci nisu vidljivi nakon sprovedene tehnike. Među prednostima koju nude trajni fileri za usne su brzina rezultata i punije usne proporcionalne licu. Što se tiče rezultata, obje vrsta tretmana nude odlične rezultate i pre svega sigurne.

Trajni fileri za usne – savršen način da poboljšate svoj osmjeh

Smatra se da za najbolje rezultate tretmana usana prvenstveno treba razmotriti kontekst cjelog lica, a zatim napraviti izbor na osnovu mišljenja iskusnih stručnjaka. Koju god metodu za povećanja usana odabrali kako bi postigli veći volumen, uvijek to učinite nakon detaljne konzultacije sa kvalificiranog stručnjakom koji koriste kvalitetne materijale. Tako ćete izbjeći neželjene rezultate i nuspojave. Budući da na raspolaganju trenutno imate dosta različitih izbora to je izuzetna pogodnost kada želite povećati usne i doći do njihovog ljepšeg izgleda. Možete birati između privremenih i trajnih metoda, a ako vam treba savjet potražite odgovore na svoja pitanja kod uglednih medicinskih stručnjaka koji imaju iskustva u povećanju usana.

Iskoristite akcije i popuste

Imate li pitanja ili želite rezervirati svoje termin slobodno nas kontaktirajte

Iskoristite akcije i popuste

Pristupačne i povoljne cijene za svakoga. Dogovorite termin već danas!